tirsdag 10. mars 2009

Analysering av Facebook!
Christel, Annike og jeg har valgt å analysere det populære nettstedet facebook.


Facebook er et nettsamfunn som ble opprinnelig laget for ansatte og studenter som studerer eller har studert ved universiteter i USA. Det har siden den gang
Bilde: Dette er logoen til facebook


Hvem eier :
Facebook ble opprettet av Mark Zuckerberg i februar 2004,

Hvem produserer:

Det er brukerne selv som produserer og bestemmer innholdet av nettstedet ved å opprette en profil hvor en kan skrive litt om seg selv, samt legge ut bilder og videoer. Det er gratis å opprette en profil.


Hva er formålet :

Formålet med facebook er å få kontakten med "gamle kjente" og opprett holde kontakten med venner og bekjente ved å prate på "wall 'en" eller sende en intern melding til vedkommende.


Hva er kjennetegnet:

Kjenntegnet til Facebook er at du kan legge ut bilder og videoer om deg selv eller andre. Layouten kan se ganske rotete ut, men når du skjønner hvordan alt virker er det egentlig ganske oversiktlig å godt, det er for eksempel veldig lett å se om noen av vennene dine har lagt ut nye bilder, osv. Facebook har veldig mye reklame annonse for ulike produkter og nettsider.
Facebook er delvis kommersielt fordi det er gratis å opprette en brukerkonto, men facebook tar betalt for å ha reklame på nettsiden.

Målgruppen:

Målgruppen er alle mennesker i alle aldrer som har lyst til å holde eller gjennskape kontakten med venner.

Ingen kommentarer: